Werken zoals ik dat wil!

Werken zoals ik dat wil!

Voorjaar! Tijd voor een update! Het was op 1 december toen ik een post op linkedin zette met nieuws, tijd om het roer om te gooien!  Het is nu de vierde maand waarin ik als ondernemer aan de slag ben. Het was echt spannend om deze knoop door te hakken maar wat brengt het veel #ynsichten en mooie dingen 🙂

Natuurlijk gaat niet alles over rozen. Want het kost bloed, zweet en tranen om een website te bouwen (en is ‘ie perfect? (nee, maar het is eerst goed zo, niet alles hoeft in een keer af), om een administratie op te zetten en jezelf te laten zien op social media (kan deze foto wel? hoe komt het over als ik dit schrijf?). Ook is ‘workflow’ en planning een ding; het loopt, het werk is te overzien en dan is het opeens weer heel druk. Maar ik geniet van alle nieuwe contacten die ik leg en de fijne (en ook kritische) reacties vanuit mijn omgeving.

Inmiddels heb ik een aantal supervisanten mogen begeleiden in een sessie met paard. Superleuk om dit te kunnen doen en mijn werk met het buiten zijn te  combineren! Nu het weer mooi weer wordt, wil ik het aantal sessies met de paarden graag uitbreiden!

IMG_1172
IMG_1252 2

Mede door de corona maatregelen, doe ik veel van mijn werk online. Ik ervaar dat dit heel prima gaat! Met foto’s, sheets en zelfs camerabeelden zijn werkvormen binnen de online supervisie goed toepasbaar en omdat iedereen goed gewend is aan het online werken, krijgen de gesprekken hun diepgang. Om mijn supervisanten de nodige uitdaging te bieden, ben ik  bezig modules met informatie en vooral veel toepasbare opdrachten rondom supervisiethema’s te ontwerpen. Deze (ervaringsgerichte) opdrachten kunnen tussen de supervisie sessies door worden gedaan waardoor de thema’s worden verdiept.

Supervisanten kunnen binnenkort gebruik maken van deze modules tijdens het supervisietraject bij ynsicht door in te loggen in de leeromgeving op de website.

Wanneer de corona maatregelen het toelaten wil ik de paarden nog meer in mijn aanbod integreren. Samen met Simone Snijder van Klein Hermana ben ik een eendaagse training over omgaan met grenzen voor zorgprofessionals aan het ontwerpen. Deze wordt georganiseerd tussen de paarden op haar prachtige bedrijf achter de zeedijk in Noord Friesland. Voor deze training vragen wij accreditatie aan bij het SKJ! Binnenkort meer info hierover 🙂 Zodra het kan, gaan we los!

Op dit moment heb ik een fijne afwisseling tussen het werken als orthopedagoog in de praktijk, het begeleiden van supervisanten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Met het jaartraject ‘werken zoals ik dat wil’ zit ik lekker in de flow. Het is heerlijk om de #ynsichten vanuit de supervisiepraktijk te combineren met practice- en evidence based kennis en de vrijheid en creativiteit dit te ontwerpen zoals Saskia en ik dit willen. De website die we hiervoor hebben gemaakt laat dit zien! Het is ook voor mezelf werken zoals ik dat wil! Dat is het mooie ervan en dat gun ik collega’s ook.

Geef je daarom nu op voor dit jaartraject, we starten op 16 april!